Vilka jobb kan jag söka efter att ha läst ett heltidsprogram på Berghs?

 • Efter Art director/Copywriter-programmet är det vanligast att söka jobb som Copywriter eller Art Director på marknadsavdelningar eller i byråvärlden.

  Efter Communication Design kan du söka arbete som grafisk designer på en design-, reklam- eller webbyrå, som art director, som motion designer på ett produktionsbolag, som digital designer, i redaktionella miljöer eller på ett företags kommunikationsavdelning.

  Läser du programmet Digital Design & Strategy kan du söka jobb som tex digital strateg/digital kreatör, SEO-konsult, Digital Marketing Manager, UX-designer eller som sociala medier-ansvarig på företag eller byrå.

   Efter PR-programmet ska du kunna ta din första anställning som konsult på PR-byrå eller på någon marknads- och informationsavdelning. Rollen varierar mellan olika arbetsplatser och individer, vanligen arbetar du med pressbearbetening, projektledning, assisterar seniora kolleger för att växa in i en självständig roll.

   Efter Produktionsledning kan du arbeta som produktionsledare, producent, operativ projektledare eller digital produktionsledare på en byrå (reklam, kommunikation, digital, pr, event osv) eller på ett företags marknadsavdelning.

   Strategisk kommunikation förbereder dig för ett stort antal yrken både på kund- och byråsidan. Du kan till exempel söka jobb som junior planner och projektledare i reklam- och mediebranschen, som researcher eller omvärlds/marknadsanalytiker, eller som marknadsförare eller marknadskoordinator på företag.

  • Fick du svar på din fråga?

     

   Vilken information saknar du?