Hur funkar det nya omställningsstudiestödet?

• Har du arbetat mer än två dagar i veckan en längre tid, minst 8 år? Och är du över 26 år? Då går det att söka det nya omställningsstudiestödet som hanteras av CSN och är till för alla som vill utveckla sin kompetens en bit in i yrkeslivet. Det innebär att du kan få ersättning motsvarande 80 procent av din lön för studier upp till 1 år. Potten med pengar som är avsatta är begränsat.

Läs mer här: https://www.csn.se/bidrag-och-lan/studiestod/omstallningsstudiestod.html