Följer mitt personnummer med då jag delar mitt kursintyg i sociala medier?

• På Berghs kursintyg står deltagarens personnummer.

• Fick du ditt kursintyg innan våren 2022? Då behöver du själv dölja ditt personnummer innan du delar det i sociala medier.
    • Våren 2022 införde Berghs kursintyg via TRUE och om du har fått ett sådant kursintyg visas inte ditt personnummer vid delning.
    • Personnumret syns på kursintyget från TRUE när det skrivs ut. Så vill du skicka kursintyget med personnummer till någon måste du själv skriva ut och därefter scanna/posta det.
    • TRUE SUPPORT – om du har fler frågor om ditt intyg. Där står det exempelvis hur du:
      – laddar ner ditt intyg
      – lösenordsskyddar intyget
      – lägger till TRUE-dokument som merit på LinkedIn.

Hittar du inte svaret hos TRUE? Kontakta då oss på Berghs!