Får jag något diplom/intyg efter avslutad utbildning?

• Javisst! Kursintyg utfärdas på alla våra kurser under förutsättning att du är godkänd på de moment som måste uppfyllas under kursens gång, samt har minst 80% närvaro.
    • Kursintyget får du i digitalt format. Berghs ger inte ut kursintyg på engelska, då kurserna ges på svenska och du får ej med dig terminologi etc på engelska. För eventuell egen översättning får du vända dig till en auktoriserad översättare.
    • Självklart får du också ett diplom om du läst och fullföljt en heltidsutbildning på Berghs.

Vi på Berghs bryr oss om våra intyg, certifikat och examensbevis. Det är viktiga dokument som deltagare ofta jobbat hårt för att erhålla. För att motverka förfalskningar och underlätta hantering är de säkra och verifierbara dokument som genereras med tjänsten TRUE.

TRUE är en ny generation av dokument; mer modernt och smartare än pdf. Berghs införde kursintyg via TRUE våren 2022.

Varje bevis ställs ut av oss, och säkras sedan med blockkedja genom TRUE. När dokumenten tagits emot finns de att tillgå i 3 format:

1. Digitalt, på en undersida på vår webbplats. Du bestämmer själv hur publikt det ska vara.
    2. Pdf: du kan ladda och spara ned.
    3. Du kan skriva ut ditt dokument.

När dokumenten är form av pdf eller utskrivet på papper, så existerar dessa smarta dokument med en qr-kod på. Den kan skannas med alla moderna telefoners kameror. När man scannar qr-koden, öppnas det digitala, blockchain-säkrade versionen av beviset i telefonen, och kan jämföras med papperet man scannade, för att försäkra sig om att papperet är 'äkta', och inte manipulerat.

Fördelarna med tekniken är inte bara säkerhet, utan även att TRUE dokument inte kan tappas bort eller förstöras. De finns alltid tillgängliga online.

Video som beskriver teknikenhttps://www.youtube.com/watch?v=AzYZyQmNv7Q