Kan jag ansluta till en lektion utan att ladda ner Zoom?

• Om du inte har möjlighet att installera program till dator kan du även ansluta till mötet/lektionen direkt i din webbläsare. Välj då alternativet join from your browser: “If you cannot download or run the application, join from your browser.“. Kvaliteten på videon kan vara något sämre i webbläsaren och fungerar bäst i Google Chrome. En del funktioner saknas då man ansluter via webbläsare, t.ex att se alla anslutna deltagare samtidigt.

Här kan du testa att du kan ansluta till en Zoom-lektion. När du ansluter testar du att du har en fungerande mikrofon och kamera. Om du inte kan ansluta, eller om din kamera eller mikrofon inte fungerar kan du kontakta oss på support@berghs.se

Här kan du läsa mer om de olika alternativen att ansluter till Zoom, och vad som inte fungerar om du ansluter via en webbläsare.

Du kan läsa mer här om vilka webbläsare som fungerar bäst.

Webbläsare Operativsystem

Internet Explorer 10 eller senare
    Chromium Edge 80 eller senare
    Google Chrome 53.0.2785 eller senare
    Safari 10.0.602.1.50 eller senare
    Firefox 76 eller senare

MacOS X with macOS 10.9 eller senare
    Windows 10*
    Windows 8 or 8.1
    Windows 7
    Note: Devices running Windows 10 must run Windows 10 Home,
    Pro, or Enterprise. S Mode is not supported.

Du kan även ansluta via en mobil enhet, såsom iPhone eller iPad, ladda då först ner appen Zoom.

Här kan du se mer hur du ansluter till Zoom.