Hur loggar jag in i Zoom?

• Vi använder Zoom för videomöten. Då det är dags för ett videomöte lägger din lärare upp en länk i Canvaskursen, på startsidan, i kalendern eller direkt i modulen.

För att ansluta till ett videomöte klickar du på länken. Första gången du gör det blir du uppmanad att ladda ned en programvara som därefter automatiskt startar och du kan därefter välja att ansluta till mötet. Här kan du testa att du kan ansluta till en Zoomlektion. När du ansluter testar du att du har en fungerande mikrofon och kamera. Om du inte kan ansluta, eller om din kamera eller mikrofon inte fungerar kan du kontakta oss på support@berghs.se

Guider finns via din kurs i Canvas.

Grunden för att delta i en Zoom-lektion (OBS det krävs ett konto i Canvas för att göra detta)